Het Murakami Festival: Lees de nieuwe Murakami een maand voor verschijning

  |  1 reactie

Op 11 januari 2014 vindt het Murakami Festival plaats: op 14 leesclubs van elk 25 mensen en tijdens een Literaturfest met 150 toeschouwers, wordt gepraat over het nieuwe boek van Haruki MurakamiDe kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren, dat alle 500 deelnemers al een maand voordat het officieel verschijnt thuis gestuurd krijgen.

Dit doen ze op bijzondere locaties als het Okura, de Stadsschouwburg en (natuurlijk!) het Kattenkabinet en onder het toeziend oog van gespreksleiders als Wim Brands, A.H.J. Dautzenberg, Anna Drijver en Joost de Vries. Na de gesprekken komt iedereen samen voor een groots feest in het Comedy Theater. Daar vindt eerder die avond ook de allergrootste leesclub plaats: een speciale Literaturfest rond Murakami.

De kaartverkoop gaat maandag 11 november om 11.00 uur van start op www.murakamifest.nl. Ticket à € 27,50 = boek + leesclub + after.

Het Murakami Festival wordt georganiseerd in samenwerking met literair tijdschrift Das Magazin.

Er zijn 1 reactie geplaatst

*

*

*