Nieuw boek Murakami verschijnt in februari 2016

Nieuwe verhalen over Murakami’s grootste thema: de liefde

In februari verschijnt de nieuwste verhalenbundel van Haruki Murakami. In zeven nieuwe verhalen, die in deze bundel voor het eerst in Nederland worden gepubliceerd, wijdt levensgids en meesterverteller Haruki Murakami zich opnieuw aan een van zijn grote thema’s: de liefde.

Gelijk met de reguliere paperback verschijnt ook een exclusieve luxe-editie, 7 kleine boekjes in een slipcase met omslagontwerpen van wereldberoemde illustratoren, ontwerpers en kunstenaars.

De verhalen in Mannen zonder vrouw horen tot de meest tedere, ontroerende teksten uit zijn oeuvre – en ze zijn onmiskenbaar Murakami. Ze gaan over eenzame, beschadigde mannen, mannen die iets beslissends mankeert, melancholieke mannen. Met andere woorden: kleurloze mannen…

Laat een reactie achter

*

*

*